Македонија

Патниот правец Битола – Ресен оспособен за сообраќај

Патниот правец Битола – Ресен оспособен за сообраќај

Патниот правец А3, Битола-Ресен (обиколница Битола) е оспособен за сообраќај на сите видови на моторни возила. Поставена е соодветна патна сигнализација.

Од ЈП Македонија пат на учесниците во сообраќајот им препорачуваат да ја почитуваат поставената патна сигнлизација.