Македонија

Патот Градско-Неготино затворен утре и задутре

Патот Градско-Неготино затворен утре и задутре

Сообраќајот на автопатската делница од Градско до Неготино утре и задутре од 5 до 18 часот ќе биде затворен за сообраќај поради снимање на францускиот филм „ А фонд “.

Сообраќајот ќе се одвива по стариот пат кој е обележан со соодветна сигнализација, соопшти „Манифактура“ продукција.