Македонија

Патот Пресека – Врбјани попладне затворен за сообраќај

Патот Пресека – Врбјани попладне затворен за сообраќај

Делница Пресека – Врбјани на патниот правец А2 Е Охрид-Кичево, денеска во периодот од 15 до 16 часот ќе биде затворена за секаков вид сообраќај поради изведување градежни работи.

Како што соопшти АМСМ, во посочениот период ќе се врши минирање.