петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 59

Патот Прилеп – Ресен пуштен за сообраќај

odroni_na_patot

Последни вести

Патниот правец А3 Прилеп-Ресен-обиколка Битола кој беше затворен поради одрон и свлечиште, во моментов е пуштен за сообраќај.

Поставена е соодветна сообраќајна сигнализација. На учесниците во сообраќајот им се препорачува внимателно управување со возилата, порилагодување на брзината спрема условите на патот како и почитување на поставетната сообраќајна сигнализација.

Најчитани вести