среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Патот Штип-Радовиш затворен за сообраќај, се излеа Брегалница

19891mala

Последни вести

Патот Штип – Радовиш е затворен за сообраќај, поради излевањето на Брегалница.

Од општина Штип сугерираат сите кои патуваат кон Лакавичкиот регион да го користат алтернативниот пат од клучката кај Три Чешми кон Радовиш.

Водениот бран од браната Калиманци пристигна во Штип. Заради зголемено ниво на водата, се апелира до граѓаните да бидат внимателни, стоката да биде повлечена на повисоки места и да се избегнува близок приод до реката.

Најчитани вести