Македонија

Патот Струга-Ќафасан прооден за камиони и за автобуси

Патот Струга-Ќафасан прооден за камиони и за автобуси

Забраната за сообраќај за тешки товарни возила и автобуси на патниот правец Струга – граничен премин Ќафасан е укината во 16.15 часот.

Ова се наведува во соопштението на Диспечерски-информативен Центар на „Македонија пат“.