Крими хроника

Пејачки од Албанија во Тетовски локал без документи

Пејачки од Албанија во Тетовски локал без документи

Вчера полицијата во тетовското село Желино во локалот „Ерди босс“, спровеле контрола и при што затекнале три албански државјанки од Кукс кои немале документи и нелегално биле ангажирани како пејачки во локалот. Во локалот биле затекнати уште седум лица од различни градови во македонија кои нелегално работеле во објектот, соопштија од МВР.