Магазин

ВИДЕО: Српска пејачка истури вода врз водителот и си замина среде емисија

ВИДЕО: Српска пејачка истури вода врз водителот и си замина среде емисија

Српска пејачка истури вода врз водителот и си замина среде емисија. Сашка Каран направи вистинска сцена.

Испровоцирана од прашањето дали во младоста била спонзоруша, таа најпрво се обиде да даде одговор.

Јас навистина неможам, за што говори овој човек? Ова навистина нема смисла. Јас отсекогаш бев пејачка и никогаш не ми било потребно. Заработував многу пари и не ми беше потребно…

По ова таа врз водителот ја истури чашата со вода и си замина од студиото. Погледнете го видеото: