Македонија

Пензионерите од 20 јуни ќе се возат бесплатно и в недела

Пензионерите од 20 јуни ќе се возат бесплатно и в недела

Од 20 јуни пензионерите и в недела ќе се возат бесплатно во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие, соопшти градоначалникот на Скопје Коце Трајановски.
Пензионерите досега бесплатно ги користеа услугите на ЈСП Скопје во вторник, петок и во сабота.