Магазин

Перо Антиќ се разведува!

Перо Антиќ се разведува!

Македонскиот репрезентативец и првиот македонски кошаркар во НБА, Перо Антиќ, и неговата сопруга Ружица се разведуваат, пишува Вест.

Двајцата за ВЕСТ ја потврдија информацијата, но и Перо и Ружица категорично одбиваат да ја коментираат оваа нивна одлука. Дознаваме дека причина за нивната разделба се непомирливите разлики меѓу нив.

Повеќе детали ќе можете да прочитате во печатеното понеделничко издание на ВЕСТ.