Македонија,Економија

Пешевски и Самак утре во работна посета на белгиската компанија „Ван Хол“

Пешевски и Самак утре во работна посета на белгиската компанија „Ван Хол“
Вицепремиерот Пешевски ќе им повеќе средби со локалните власти

Вицепремиерот задолжен за економски прашања, Владимир Пешевски и министерот без ресор, задолжен за привлекување странски инвестиции, Веле Самак, утре ќе остварат работна посета на белгиската компанија Ван Хол.

Средбата ќе се одржи во административната зграда на ТИРЗ Скопје 1.