Македонија

Пешевски ќе се обрати на „Бизнис иновацискиот форум 2015”

Пешевски ќе се обрати на „Бизнис иновацискиот форум 2015”

Вицепремиерот задолжен за економски прашања, Владимир Пешевски, денеска ќе се обрати на вториот ден од „Бизнис иновацискиот форум 2015”.

Бизнис форумот е во организација на општина Гази Баба, а ќе се одржи во Бизнис салата на Скопски саем.