Македонија

Пешевски на свечено отворање на реконструираниот пат во Лозово

Пешевски на свечено отворање на реконструираниот пат во Лозово
Вицепремиерот Пешевски ќе им повеќе средби со локалните власти

Вицепремиерот задолжен за економски прашања, Владимир Пешевски утре, ќе присуствува на свечено отворање на реконструираниот пат во Лозово, кој е дел од патниот правец Велес – Штип, како и на свеченото отворање на повеќенаменско игралиште во село Милино, општина Лозово.