петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 39

Пет фризури што треба да ги пробате годинава

Како што одминуваат годините, жените стануваат се посмели во однос на фризурите. Така според стилистите 2016-тата ќе биде година на косата, па затоа опуштете се и пробајте некои нови фризури. Еве неколку нови свежи модели на фризури што дефинитивно би требало да ги пробате годинава.

frizura-2016-5

Поврзани вести

Како што одминуваат годините, жените стануваат се посмели во однос на фризурите. Така според стилистите 2016-тата ќе биде година на косата, па затоа опуштете се и пробајте некои нови фризури. Еве неколку нови свежи модели на фризури што дефинитивно би требало да ги пробате годинава.

  1. Шишки

frizura-2016-1

Од слаби до густи шишки, во 2016-та година овој детал на фризурата ќе биде постојано во мода. Најдобро е што неморате постојано да ги носите, затоа што годинава ќе бидат во мода и т.н. шишки со шнола. Односно прамен коса прикачен со шнола што наликува на шишки, па така ќе можете да го менувате вашиот изглед во неколку секунди без да ја кратите косата.

  1. Фризури што ја следат природната текстура на косата

frizura-2016-2

Годинава…

Најчитани вести