Секс

Пет работи кои се случуваат само во порно филмовите

Пет работи кои се случуваат само во порно филмовите

Се што сте виделе во порно филм, а не треба да го очекувате во спалната соба:

Двојна пенетрација

Анализата на најпродаваните порно филмови покажале дека во секоја петта сцена се појавува двојна пенетрација.Но во реалниот живот, само три отсто од мажите го пробале ова и занемарлив еден отсто од жените. Можеби причината за тоа лежи во фактот дека би било прилично болен потфат за жената.

Жената воздивнува цело време

Да е толку лесно жените да се возбудат како во порно филмовите, тие по цел ден би врескале поради оргазам. Тоа се нереални очекувања, бидејќи во порно филмовите секој поглед и допир доведува до оргазмично врескање. За жал, околу 75 отсто од жените барем еднаш одглумеле оргазам.

Екстремно безобразни разговори

Речиси половина од времето актерите на овие филмови користат екстремно безобразни зборови.Поентата е дека таа е лоша девојка и спрема неа може да се однесува како што сака. Во реалноста, 20 отсто од жените го пробале овој вид на разговор и на ниту една не и се допаднало. Не е ни чудно, никој не сака да го понижуваат.

Ејакулација на сите страни

Студијата покажала дека во 81 отсто од случаите, порно актерот ја завршува работата, секаде освен во вагината.Лицето и устата, секако се најпопуларни. Околу две третина од луѓето, ова го направиле и дома, но 80 отсто од жените изјавиле дека тоа воопшто не им се допаѓа.За разлика од порно актерките на кои тоа екстремно им се допаѓа, жените во реалноста воопшто не уживаат.

Пенисот е веднаш тврд

Во порно филмовите, пенисот е веднаш во ерекција, од моментот кога мажот ќе ги откопча пантолоните. Но, во реалноста тоа не е така. На многу мажи, овие филмови им создаваат чувство на непријатност и мислат дека нема да им се допаднат на жените ако немаат инстант ерекција.