четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 56

Пет работи кои треба да ги знаете за тестисите

poljubac-1392396391-26988

Последни вести

Тестисите можат да бидат застрашувачки и неатрактивни, но повеќето типови обожуваат кога сте вие блиску до нив. Унапредете ги своите вештини на рацете.

Поголеми се подобри

Здравите, плодни тестиси би требало да се поголми од големината ореви, а не вишни.

Сосема е во ред ако не се симетрични

Околу 85 отсто од мажите имаат лев тестис кој е малку пониско позициониран од десниот.

Тие сакаат допири

Сосема е во ред да ги земете тестисте на дланка и играјте си со нив меѓу прстите, вели Лејни Спејсер, коавтор на книгата „Жешки игри за секс од кои ќе ви експлодира умот“.

Нежноста е од есенцијална важност

Користете нежни допири, додава Спејсер.

„Посебно е важно кога станува збор за ноктите. Нема гребење кога е во прашање неговиот граб. Дури и да е грицкање во прашање морате да бидете значително нежни“, додава таа.

Кога се блиску до оргазам, тие стануваат тврди

Кога ќе го забележите ова, зајакнете го малку притисокот на вашите раце.

Најчитани вести