Македонија,Крими хроника

Пет сообраќајки за 24 часа во Скопје

Пет сообраќајки за 24 часа во Скопје

Пет сообраќајки се случиле во текот на изминатото деноноќие на подрачјето на град Скопје.

Од нив, една е со последица материјална штета и две се со последица телесна повреда во кои со полесни повреди се здобиле еден пешак и еден велосипедист.

Се случиле уште две незгоди со последица тешка телесна повреда во кои со тешки телесни повреди се здобиле еден возач на патничко моторно возило и двајца пешаци, а со телесни повреди се здобил еден возач на патничко моторно возило.