Секс

Пет женски трикови што ги излудуваат мажите во сексот

Пет женски трикови што ги излудуваат мажите во сексот

За совршен интимен однос потребни се многу нешта, но со обострана привлечност, комуникација и опуштеност и некои ситни тррикови можат да ја „вжештат“ акцијата во постелата.

Некои едноставни движења и потези на жените може да ги наведат мажите во целост да ја загубат главата. Ви откриваме некои конкретни сексуални потези на жените на кои ниту еден маж неможе да им одолее.

  1. Сакаат кога жената ги гледа директно во очи за време на сексот. Доколку не ви е срам, идеално е понекогаш да упатите дрзок, заводлив поглед и експлозијата на страсти ви е загарантирана.
  2. Предиграта е добра, но мажите сепак повеќе ја сакаат главната акција. Моментот во кој жената ја презема иницијативата и преминува од воведот на главниот чин, според многумина ќе го „вжешти“ односот.
  3. Погледот што жената ќе му го упати на мажот за време на оралниот секс, за многумина е непроценлив секси момент, кој ја крева возбудата на ново ниво.
  4. Според голем број мажи, сексот не е резервиран за молчење. Маѓите исклучително „ги пали“ кога жената им кажува што сака и во што најмногу ужива. Уште ако тоа им го шепне на уво за време на акцијата, тие би можеле да вриснат од задоволство.
  5. Мажите обожаваат кога жената страствено и ненадејно ќе ја преземе иницијативата и ако притоа им каже дека сака секс веднаш. По таквиот молскавичен вовед, ниту еден маж неможе да остане рамнодушен.