Македонија

Петарда повреди 10 годишно дете од Ѓорче Петров

Петарда повреди 10 годишно дете од Ѓорче Петров

Во службата за итна помош за новогодишната ноќ помош побарале 137 лица.

Во пунктот за итна помош во Ѓорче Петров било повредено 10-годишно детенце од петарда.

Во ноќните пунктови на итната помош биле извршени вкупно 172 прегледи.