Крими хроника

Петгодишно дете претепано на автобуска во Скопје

Петгодишно дете претепано на автобуска во Скопје

На 22.11.2016 година на улицата „Димитрија Чуповски“, на автобуска станица, пријавениот без повод и причина, со повеќе удари со раце и клоци нападнал петгодишно дете од Скопје, со што кај другите присутни предизвикал чувство на вознемиреност и страв.