четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Петнаесет компјутери украдени од училиштето „Панајот Гиновски“

kompjuteri krazba

Последни вести

Тешка кражба се случила вечерта на 1. наспрема 2. април во училиштето „Панајот Гиновски“ во скопската населба Бутел.

Од училиштето биле украдени 15 компјутери.

Со тешката кражба сторителот се стекнал со противправна имотна корист од околу 245.000 денари.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.

Најчитани вести