Крими хроника

Петнаесет тони луцерка изгореа во пожар во плевна

Петнаесет тони луцерка изгореа во пожар во плевна

– Пожарот е пријавен во ТППЕ Делчево во два часот по полноќ по што пожарникарите веднаш реагирале и успеале да го локализираат во 3.30 часот.

Истрагата и увидот треба да ја потврдат причината за пожарот, информира Гордана Панајотова, портпарол од СВР Штип.