четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

Петок – неработен ден за сите граѓани

ministerstvo za trud i socijalna politika

Поврзани вести

Петок – 1 јануари 2016 година е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им ја честитаат Новата Година.

Најчитани вести