понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 1

Петок, неработен ден за сите граѓани

ukrasuvanje-elka-2

Поврзани вести

Петок, 1 јануари 2016 година, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Петок, неработен ден за сите граѓани

Петок, неработен ден за сите граѓани

Тоа е првиот неработен ден од следната 2016-та година. Кои други денови се неработни во текот на наредната година погледнете на следниот.

 

Најчитани вести