сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Петров: Циркузот странци да ни составуваат Влада, мора да заврши, еднаш и засекогаш!

Иницијативата за оспорување на Специјалното обвинителство нема за цел ниту да пропадне Договорот од Пржино. Граѓаните, како и јас, на избори дадовме мандат. Граѓаните не го договараа договорот од 2 јуни и 15 јули стокмен во Пржино, вели Петров.

Петров: Циркузот странци да ни составуваат Влада, мора да заврши, еднаш и засекогаш!

Петров: Циркузот странци да ни составуваат Влада, мора да заврши, еднаш и засекогаш!

Поврзани вести

Претседателот на Светскиот македонски конгрес Тодор Петров, 21 октомври поднесе инцијатива за оценка на уставноста на Специјалното обвинителство, и бара Уставниот суд  да го поништи овој Закон.

Иницијативата нема за цел некого да спаси од кривична одговорност ако сторил такво дело доколку Уставниот суд го поништи овој Закон, туку да елиминира тумор од организмот. За тоа си постои надлежно Јавно Обвинителство на Република Македонија кое гони по службена должност. Иницијативата нема за цел ниту да пропадне Договорот од Пржино. Граѓаните, како и јас, на избори дадовме мандат. Граѓаните не го договараа договорот од 2 јуни и 15 јули стокмен во Пржино.

Овој циркус, странци да ни составуваат Влада, мора да заврши, еднаш и засекогаш! Веќе 25 години на Македонија странски мешетари и’ држат лекции за демократија и ни’ со

Најчитани вести