Македонија

Петровски: Во Тетово нема ништо, медиумите на СОРОС повторно шират паника

Петровски: Во Тетово нема ништо, медиумите на СОРОС повторно шират паника

Во Тетово нема ништо. Повторно се шири наменски паника од страна на медиумите под контрола на СОРОС, напиша Филип Петровски на својот профил на социјалната мрежа Фејсбук.

-Има сега една група на луѓе на Фејс што жалат за населбата во Куманово и за разочарувањата таму, а не спомнуваат ништо за тоа колкав данок во крв Македонците платија за они да можат воопшто да пишуваат, додаде Петровски.

1