Магазин

Пијан Русин сака да биде Тарзан! (ВИДЕО)

Пијан Русин сака да биде Тарзан! (ВИДЕО)

Интернетот дефинитивно не би бил она што е денеска да не беа Русите, и тоа особено оние пијаните.

На оваа видео снимка може да се забележи како еден пијан Русин кој едвај стои на нозе сака да биде Тарзан. Тој скокна во вода и ги насмеа пристуните пријатели.

Погледнете…