Секс

Пикантни совети што ќе ја зачинат секоја врска

Пикантни совети што ќе ја зачинат секоја врска

Ако сакате целосно да полуди за вас, потребно е да го ставите на маки! Немојте да се грижите, станува збор за слатки маки…

Слатко измачување

Кога е само на чекор до оргазмот, застанете накратко и свртете му го вниманието од пенисот на другите ерогени зони. Пото повторно забавувајте се со неговата „алатка“, па застанете. Кога конечно ќе доживее оргазам, ќе скока до таванот!

Горда кралица

Мрдајте го врвот на пенисот полека горе-долу, а потоа застанете 10 секунди. Штом ќе стигне до фаза на ејакулација, продолжете да го правите истото на телото на пенисот. Ќе видите дека неговиот полов орган ќе се зацврсти и ќе помодри. Престанете со мачењето и пружете му го она што тој го обожава.

Кружни движења

Секој пат кога се спуштате горе-доле, правете кружни движења за да ги разбудите и најмалите нерви и за да го доведете до незаборавен оргазам.

фото: Femmefatale.com