четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 51

(ВИДЕО) Моментот кога пилотот ќе забележи мачка на авионот…

Моментот кога пилотот ќе забележи мачка на авионот...

Моментот кога пилотот ќе забележи мачка на авионот...

Поврзани вести

Добра работа е тоа што мачките имаат девет животи.

При вообиичаен  лет на едрилица на воздухопловно училиште во Француска Гвајана,  се случува навистина невообичаена случка. Додека лета во воздух, пилотот забележува мачка на една од крилните позиции

Еве еден поглед од високо од летачка авантура на една мачка.

Најчитани вести