Магазин

Писателката Исидора Бјелица се бори со тешка болест

Писателката Исидора Бјелица се бори со тешка болест

Српската писателка Исадора Бјелица се бори со нова битка во животот, покрај тоа што ги извади јајниците, матката, пред месец дена повторно и се врати ракот. Исадора моментално се наоѓа во болница,  каде е на терапија, писателката сепак решила да не се предава и на секој можен начин се обидува да ја излечи тешката болест.

– Моментално сум на терапија и не ми е до зборување. Тој ужас го победив два пати, ќе го победам и овој трет пат. Ако треба ќе го победувам дури и до 50. пати. Нема тој ужас да ме одвои од моите деца. Ви благодарам на сите за поддршката бидејќи многу ми значи, рекла Исадора за српски „Ало“.