Македонија,Крими хроника

Пиштол и накит украдени од стан во Скопје

Пиштол и накит украдени од стан во Скопје

Тешка кражба во станот на четириесет и деветгодишниот Т.С. од Скопје.

Од станот биле одземени разновиден златен накит, пиштол, две рамки и околу десет куруми за истиот.

Се преземаат мерки за целосно расчистување на настанот.