Македонија,Крими хроника

Пиштол и пушка украдени од викендица во Кочани

Пиштол и пушка украдени од викендица во Кочани

Гасен пиштол и ловна пушка се украдени од викендицата на триесет и четиригодишниот Б.Ѓ. од Кочани.

Кражбата е сторена на 12. Мај оваа година, а оштетениот веднаш пријавил во полиција.