Магазин

ФОТО: Нови видови плетенки што треба да ги пробате сезонава

ФОТО: Нови видови плетенки што треба да ги пробате сезонава

Со помош на плетенки можете да создадете голем број нови фризури. Плетенките се фризура што речиси секогаш е во мода, а добри се и кога сакате да изгледате опуштено, но и во посвечени прилики.

Еве неколку нови видови на плетенки што дефинитивно би требало да ги пробате сезонава.

pletenki-1

pletenki-2

pletenki-3 pletenki-4 pletenki-5 pletenki-6 pletenki-7