недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 49

По 22 дена потрага, Марјан вратен дома

Родителите го пронашле момчето во Белград, по што во нивна придружба синоќа допатува во Скопје.

По 22 дена потрага, Марјан вратен дома

По 22 дена потрага, Марјан вратен дома

Последни вести

Слепото момче Марјан Станојевиќ по 22 дена потрага, вчера вечера со родителите пристигна во Скипје, јавува Телеграф.мк.

Родителите го пронашле момчето во Белград, по што во нивна придружба синоќа допатува во Скопје.

Според пишувањата на порталот се уште не е познато што точно се случило со Марјан. Последните информации пред неговот пронаоѓање говореа дека тој се качил во Скопје во автобус на „Ниш експрес“.

Повеќе информации и фотографии погледнете на Телеграф

Најчитани вести