Свет

По Метју доаѓа Никол

По Метју доаѓа Никол

Никол достигнува брзина од 130 километри на час и би можела уште да зајакне во следните 24 часа, но во овој стадиум се уште не е на ниво на кое се прогласува тревога.

Никол се наоѓа источно од разорниот ураган Метју, кој опустоши неколку земји на Карибите и се упати кон Флорида.