Балкан

По натпревар нападнал малолетник со нож и сакал да го силува

По натпревар нападнал малолетник со нож и сакал да го силува

Дваесет и едногодишниот Т.У. од Србија со нож нападнал четиринаесетгодишно момче сакајќи да го силува.

Несреќниот настан се случил по натпревар. Детето за среќа успеало да се оттргне и да раскаже што се случило, па случајот бил пријавен во полиција.