Магазин

По нив воздивнуваат сите мажи – Како „ангелите“ навистина изгледаат на плажа? (ФОТО)

По нив воздивнуваат сите мажи – Како „ангелите“ навистина изгледаат на плажа?  (ФОТО)

Ангелите на Викторија Сикрет се едни од најзгодните и најубавите жени на светот.

Сепак, кога ќе се изгаснат блицевите на фотоапаратите и тие, за своја душа, одат на плажа.

По многу од нив нема ни да се свртите.

АЛЕСАНДРА АМБРОСИО

alesandra-ova

За разлика од фотографиите на кои рекламира долна облека, оние кои стигнуваат од жешкиот Рио воопшто не се толку импресивни…

alesandra1-ova

Алесандра, каде ти е газот?

КАРЛИ КЛОС

karli-ova

Секако, кога ќе оди на плажа, златните крилја ќе ги ставии дома, но со оваа „антена“ на главата атрктивната Карли Клос веројатно не привлекла многу машки погледи…

karli1-ova

ДУЦЕН КРОС

ducen-ova

Дуцен знае да се зеза, па на плажа сигрно нема да ја видите како на модна писта. Се чини дека вака опуштена е уште поубава, зарем не?

ducen1-ova

 

АДРИАНА ЛИМА

Adriana-Lima1

Адриана Лима на повеќето модни фотографии изгледа како врела амазнка со продорен поглед. Сепак, кога за своја душа оди на плажа како да се обидува да биде незабележана, со темни очила за сонце и со невпечатливи бикини.

adriana-ova

 


КЕНДИС СВОНПУЛ

kendis-ova

Таа секако ги остварува машките фантазии и на фото сесиите – и без камера околу себе…

kendisss