Македонија

По студениот мај, какво време не очекува во јуни?

По студениот мај, какво време не очекува во јуни?

Викендов имавме мошне топло време за овој период од годината, но според прогнозите допрва почнуваат горештините.

Погледнете какво ќе биде времето во месец јуни.

juni-520x623-1