Крими хроника

Побарала помош од соседот, тој полово ја нападнал

Побарала помош од соседот, тој полово ја нападнал

Од полицијата информираат дека жената отишла до куќата на соседот, а откако влегла кај него дома тој почнал да ја прегрнува, бакнува и допира по интимните делови.

Б.Е. се спротивставила и го оттурнала, по што соседот насилно продолжил да ја допира кинејќи и ја долната облека.

По пријавата полицијата извршила увид на местото, а против сторителот е најавено поднесување на кривична пријава.