недела, 30 април 2017  |  Вести денес: 2

Победа за достоинствен живот и отворени можности за Макдонија! (ВИДЕО)

Граѓаните две години живеат во политички хаос што го наметна опозицијата... Но, победата доаѓа. Победа за достоинствен живот и отворени можности за Макдонија!

untitled

Поврзани вести

Ова е моќно промотивно видео на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За Македонијада“ во пресрет на предвремените парламентарни избори закажани на 11 декември.

Нарацијата е со силна порака до граѓаните кои повеќе од две години се заробени во политички хаос предизвикан од опозицијата. Две години примаат удари… Но, победата доаѓа.
Победа за достоинствен живот и отворени можности за Макдонија!

Најчитани вести