Македонија

Почина доајенот на македонската кинематографија, Љубе Петковски

Почина доајенот на македонската кинематографија, Љубе Петковски

Почина доајенот на македонската кинематографија, директорот на фотографија Љубе Петковски.

Посмртните останки ќе бидат изложени утре, на градските гробишта Бутел од 11:30 до 12:30 часот.