Македонија

Почина сопругата на Стојан Андов

Почина сопругата на Стојан Андов

По 56 години љубов, првиот претседател на Собранието на независна Македонија, ја испрати своја сопруга Марија во вечното живеалиште, пишува Вест.

Таа беше погребана на Градските гробишта Бутел во Скопје.