Македонија,Крими хроника

Починал сакајќи да смени прегорена улична светилка

Починал сакајќи да смени прегорена улична светилка

Педесет и шестгодишниот Благоја Л. од селотоТребеништа се качил на бандера со цел да ја замени прегорената улична светилка, при што паднал на земја.

Веднаш бил пренесен во болницата Св.Еразмо–Охрид, каде е констатирана смрт.