петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Почина актерката Дорис Робертс

Дорис имаше бројни ТВ улоги по кои ќе ја паметиме, но највпечатлива беше онаа на наметливата мајка и свекрва во „Сите го сакаат Рејмонд“.

Почина актерката Дорис Робертс

Почина актерката Дорис Робертс

Последни вести

Дорис Робертс, актерката која го толкуваше ликот на бучната, посесивната и тешко поднослива мајка во серијата „Сите го сакаат Рејмонд“, почина на возраст од 90 години.

Таа починала во Лос Анџелес, мирно во сон.

Дорис имаше бројни ТВ улоги по кои ќе ја паметиме, но највпечатлива беше онаа на наметливата мајка и свекрва во „Сите го сакаат Рејмонд“.

Има добиено 4 Еми награди за улогата во серијата, а Мери Барон, ликот којшто го толкуваше, ќе остане еден од највпечатливите во историјата на комичните серии.

Најчитани вести