Македонија,Крими хроника

Почина давеникот од Охридско Езеро

Почина давеникот од Охридско Езеро

Денес околу 15: 30 часот од водите на Охридско Езеро помеѓу машка и женска плажа, изваден е давеник Седат И.(1992) од с.Камењане-Тетово.

По укажаната лекарска помош во Медицинскиот центар во Струга тој бил пренесен во Клиничкиот центар во Скопје на КАРИЛ, каде во 20: 15 часот починал.