Балкан

Почина мајката на убиената пејачка Јелена Марјановиќ

Почина мајката на убиената пејачка Јелена Марјановиќ
Зорица Крсмановиќ, мајката на убиената пејачка Јелена Марјановиќ почина денес во семејната куќа во Борча, пишува српски Ало.

Крсмановиќ била отпуштена од болница за викенд, но не можела да присуствува на поменот на ќерката бидејќи била многу слаба и изнемоштена.

Соседите на Зорица Крсмановиќ за порталот потврдиле дека таа починала денес околу 11 часот. Таа долго време боледувала од карцином на матката. Непосрено пред убиството на Јелена таа го завршила последниот циклус на хемотерапија.