Магазин

Почна сезоната: Се сексале пред клуб во Ровињ (ФОТО)

Почна сезоната: Се сексале пред клуб во Ровињ (ФОТО)
Почна сезоната: Се сексале пред клуб во Ровињ

Ровињ, за кој долго време се тврди дека е свингерски рај, повтроно се покажа дека посетителите на овој град немаат премногу скруполи, и дека се впуштаат во сексуални авантури без оглед на време и место.

Фотографиите, обавени на хрватскиот „Регионал експрес“, снимени се во центарот на Ровињ, во неделата, и покажуваа пар во „луда акција“, додека за третата личност не е познато дали е активен соучесник или набљудувач, пишува „Регионал експрес“.

turisti-seks-rovinj12