Македонија

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „АСНОМ“, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.

На настанот ќе присуствува и градоначалникот на oпштина Аеродром, Ивица Коневски.