четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Почнува зимскиот распуст

Од денес почнува зимскиот распуст. Околу 270.000 ученици во основните и во средните училишта од денеска се на зимски распуст.

ucilishte

Последни вести

Од денес почнува зимскиот распуст. Околу 270.000 ученици во основните и во средните училишта од денеска се на зимски распуст.

Наставата од учебната 2015/2016 година ќе продолжи на 21 јануари 2016 година.

Најчитани вести