сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 23

Почнува зимското сметање на времето

Како што соопшти Бирото за метрологија при Министерството за економија, времето во три часот ќе се смета за два.

vreme-3

Последни вести

Ноќеска, во 3 часот по полноќ, со поместување на стрелките еден час назад, почнува зимското сметање на времето.

Како што соопшти Бирото за метрологија при Министерството за економија, времето во три часот ќе се смета за два.

Најчитани вести